Comuna Somova, în frunte

Nicolae Coşovei este „Primarul de 4 stele” al judeţului Tulcea!

Nicolae Coşovei este „Primarul de 4 stele" al judeţului Tulcea

Începând de anul trecut, Asociaţia Comunelor din România (ACoR) acordă, anual, edililor din întreaga ţară distincţii ca răsplată a meritelor lor importante la dezvoltarea comunităţilor şi în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de mai multe ori în cea mai importantă funcţie din cadrul unei unităţi administrativ-teritoriale.

Cutuma spune că înmânarea se face de către preşedinţii filialelor judeţene ale ACoR care în anul 2013 s-au situat pe primele zece locuri în ierarhia asociaţiei la indicatorul plata cotizaţiei anuale, raportat la numărul total al comunelor din judeţul respectiv.

„Anual, premiem pe acei edili care au cel puţin trei mandate la activ şi am plecat de la acest număr pentru că, dacă în primele două dăţi este ales primar din diverse motive, abia a treia oară demonstrează că-şi merită pe deplin titulatura şi cetăţenii sunt mulţumiţi de activitatea sa în cadrul comunei”, a precizat preşedintele ACoR Tulcea, Ştefan Ilie.

Anul acesta, un singur primar din judeţul nostru a fost nominalizat pentru acest premiu, în persoana edilului comunei Somova, Nicolae Coşovei.