Au trecut nouă zile de la dispariţia elevei

Fratele Mădălinei Popa, mesaj video emoţionant în care îi cere acesteia să se întoarcă

fratele Mădălinei Popa îî cere să se întoarcă

A trecut mai bine de o săptămână iar anchetatorii nu au reuşit încă să o găsească pe Andreea Mădălina Popa, eleva de 16 ani care a dispărut miercurea trecută din centrul municipiului. Poliţiştii verifică toate informaţiile primite, iar fratele adolescentei, Adrian, a făcut un apel disperat, prin intermediul unui videoclip, la Mădălina, să se întoarcă acasă, şi la toţi cei care ar putea furniza detalii folositoare anchetatorilor.

Reamintim că minora, din localitatea tulceană Cişmeaua Nouă, comuna Casimcea, a dispărut pe 12 februarie, ultima dată fiind văzută în zona centrală a municipiului Tulcea. Semnalmentele elevei de la Liceul Pedagogic sunt: înălţime 1,70, păr brunet lung peste umeri, ochi căprui, buze groase.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză albă/crem, blugi albaştri, palton din stofă neagră, rucsac deschis la culoare. Cine o recunoaşte pe minoră sau are informaţii despre aceasta este rugat să apeleze numărul de urgenţă 112 sau numărul de telefon 0240/506700, interior 20256.