Sancţiuni dure pentru patroni din panificaţie

patroni din panificaţie aspru sancționați

Amenzi în valoare de peste 11.000 de lei, marfă confiscată de aproape 14.000 de lei şi un noian de ordonanţe de închidere a unor societăţi comerciale

În ultimele zile, medicii veterinari au controlat în jur de 90 de societăţi cu domeniu de activitate în domeniul panificaţiei. Concluziile acestor controale sunt îngrijorătoare. Veterinarii au confiscat tone de produse de panificaţie neconforme, au dat amenzi şi au închis mai multe societăţi comerciale!

„În urma controalelor derulate pe segmentul panificaţie, au fost verificate 88 de societăţi comerciale, ocazie cu care s-au emis două avertismente scrise, două ordonanţe de suspendare a activităţii şi 13 ordonanţe de închidere a activităţii”, a precizat directorul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Tulcea, dr. Mitică Tuchilă.

Potrivit sursei, cu prilejul aceloraşi controale s-au confiscat aproape 3 tone de produse de panificaţie neconforme în valoare de aproximativ 14.000 de lei şi s-au aplicat amenzi cu o valoare estimată per total la peste 11.000 de lei.