Noul manager al Spitalului Judeţean, sprijinit de toate partidele din CJ Tulcea

noul manager al Spitalului Județean Tulcea Daniel Negoescu

Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea, Daniel Negoescu, şi-a luat în primire, ieri, funcţia de administrator al unităţii spitaliceşti, o dată cu aprobarea de către plenul Consiliului Judeţean a Hotărârii de numire în funcţie. Cel mai important lucru în acest moment este însă faptul că fostul şef al Gărzii Financiare se bucură de sprijinul întregului spectru politic, în condiţiile în care şeful grupului PDL din CJ Tulcea, Nicolae Chichi, l-a asigurat public pe Daniel Negoescu de acest lucru.

Concursul pentru ocuparea funcţiei rămasă vacantă după ieşirea la pensie a fostului manager, Iosif Roşca, a avut loc în perioada 23 – 30 ianuarie.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu, a apreciat poziţia adoptată de reprezentanţii Opoziţiei, mai ales în contextul în care se cunoaşte situaţia dificilă în care se află Spitalul Judeţean de Urgenţă în acest moment.

 

Noul manager al SJU Tulcea, Daniel Negoescu, a precizat că anul acesta este unul de cotitură pentru unitatea spitalicească.