Olimpiada Sportului Şcolar

Echipa de baschet a Şcolii Gimnaziale „ Alexandru Ciucurencu “, campioană judeţeană

Alexandru Ciucurencu echipa de baschet campioană

Sala Clubului Sportiv Şcolar a găzduit finala campionatului judeţean interşcolar de baschet – gimnaziu, competiţie prinsă în calendarul Olimpiadei Sportului Şcolar.

Ultimul act a adus faţă în faţă reprezentativele şcolilor „ Alexandru Ciucurencu ” şi Generală nr.12. Partida a fost una extrem de disputată, cu răsturnări de situaţie, un meci strâns, echilibrat între două echipe care au dat tot pe teren pentru victorie. S-a depus mult efort, meciul a avut tensiune, învingătoarea fiind decisă spre final. Un plus de inspiraţie a adus victoria celor de la „ Alexandru Ciucurencu “, aceştia impunându-se în final cu scorul de 55-51.

„În componenţa echipei de la Ciucurencu se regăsesc fundaşii şi extrema de la CSS, iar la Şcoala nr. 12, un pivot şi un fundaş. A fost un meci strâns, un spectacol pe teren cât şi în tribună. Ţin să felicit echipele participante şi în special echipa campioană. Pentru noi, acest gen de competiţie este şi un bun prilej de selecţie”, ne-a declarat antrenoarea de la CSS Tulcea, Mihaela Grecu.