Patinoarul municipal, închis după Ziua Femeii

Patinoarul municipal, închis după Ziua Femeii

Primarul Hogea: „Am decis să lăsăm patinoarul deschis până la sfârşitul acestei săptămâni, mai ales în speranţa de a le face o bucurie doamnelor şi domnişoarelor, de 8 martie”

După două luni şi jumătate de funcţionare, primul patinoar din istoria municipiului nostru se pregăteşte să îşi închidă porţile, odată cu apropierea primăverii. Creşterea temperaturilor face ca agregatul de gheaţă să nu mai facă faţă, motiv pentru care Direcţia de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului (DIAP) Tulcea a decis ca după 8 martie să închidă patinoarul municipal.

Amatorii de distracţie pe gheaţă îşi vor pune, astfel, patinele în cui şi vor aştepta sezonul de iarnă 2014 – 2015, când primarul Constantin Hogea a promis că în Parcul Ciuperca îi va întâmpina un patinoar mai mare, de 1.000 mp.

De la 1 aprilie, autorităţile locale şi-au propus să înceapă lucrările de reabilitare a gradenelor din zona fostului talcioc, investiţie pentru care a fost alocată în bugetul Gospodăriei Comunale o sumă totală de 320.000 lei.