Organizaţia tulceană a Partidului Mişcarea Populară, lansată oficial de Eugen Tomac şi Elena Udrea

 

  • Cei doi au fost însoţiţi la Tulcea de Daniel Funeriu, fost consilier prezidenţial şi fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară

Organizaţia tulceană a Partidul Mișcarea Populară lansată de Elena Udrea si Funeriu

Preşedintele interimar al formaţiunii, Eugen Tomac, Elena Udrea şi fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu s-au aflat, sâmbătă, la Tulcea, pentru a lansa oficial organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară (PMP). Aceasta este condusă de Victor Tarhon, fost şef al PDL Tulcea şi al Consiliului Judeţean, în timp ce în fruntea Comitetului Executiv Municipal se află Ionel Stan. Ambii au demisionat recent atât din CJ Tulcea, cât şi din Partidul Democrat Liberal.

Cu această ocazie, Victor Tarhon a anunţat faptul că patru primari PDL din judeţ s-au alăturat deja Fundaţiei Mişcarea Populară, ceea ce nu echivalează însă cu demisia acestora din formaţiunea democrat-liberală şi înscrierea în PMP (care ar însemna pierderea mandatului de primar). Este vorba despre edilii oraşului Măcin, respectiv comunelor Nalbant, Grindu şi Ostrov.„Momentul acesta festiv, de 8 martie, va rămâne întipărit în istorie ca ziua de naştere a organizaţiei judeţene a PMP. Îmi doresc să devenim cea mai mare forţă politică a ţării. Avem deja câteva sute de membri iar peste 70% dintre aceştia sunt oameni noi.Sunt, într-adevăr, şi colegi care au transgresat din alte structuri politice. Pe lista celor care simpatizează Fundaţia Mişcarea Populară şi care se află, de altfel, astăzi în sală se află primarii Neculai Neagu – de la Grindu, Nicolae Topoleanu – de la Măcin, Ion Nicolae – de la Nalbant şi Nicolae Onea – de la Ostrov”, a spus preşedintele interimar al PMP Tulcea.