Atleţii din deltă au impresionat Moldova

Atleţii din deltă au impresionat la Bacău

De curând, în judeţul Bacău a avut loc Concursul Interjudeţean de Atletism pentru copii. Este vorba de o competiţie puternică, a treia, dacă am plasa-o într-un clasament al importanţei după Campionatul Naţional şi Cupa Olimpia.

Judeţul Tulcea a fost reprezentat la Bacău de  ACS  Atletic Delta  din Chilia Veche care a deplasat la evenimentul sportiv un lot format din şase sportivi. Obişnuiţi cu performanţa, Valentin Lavro şi Cosmin Petrencu şi-au respectat blazonul ocupând poziţii de top într-o competiţie cu sportivi ai unor cluburi pu-ternice din Piatra Neamţ sau Timişoara.

„Ţin să subliniez în primul rând faptul că fără suportul financiar al Primăriei Chilia Veche nu am fi putut efectua deplasarea la Bacău. Mulţumesc autorităţilor pentru suport şi totodată mulţumim pentru înţelegere mămicilor micilor atleţi din Chilia Veche, care au preferat ca de ziua lor copiii să le aducă un rezultat bun de la Bacău şi nu să le recite tradiţionala  poezie de 8 martie”, ne-a declarat profesorul Nicolae Sandu de la ACS  Atletic Delta, Chilia Veche.