Autorităţile tulcene şi Blue Air, discuţii pentru un parteneriat de promovare a deltei

Autorităţile tulcene şi Blue Air

Ieri, în preambulul lansării oficiale a zborurilor interne şi internaţionale ce vor fi operate de pe Aeroportul „Delta Dunării” din luna mai, oficialii judeţeni s-au întâlnit cu reprezentanţii companiei Blue Air. La întâlnirea de la sediul Consiliului Judeţean Tulcea au participat preşedintele Horia Teodorescu, prefectul Lucian Simion, vicepreşedinţii Vasile Strat şi George Şişcu.

Potrivit autorităţilor judeţene, în cadrul întâlnirii de lucru s-a analizat posibilitatea încheierii cu această companie a unui acord de parteneriat pentru promovarea Deltei Dunării ca destinaţie turistică.

După cum am anunţat deja, compania aeriană Ten Airways (sub brand-ul Fly Romania) va opera, din luna mai a acestui an, curse pe rutele Tulcea – Bucureşti, Tulcea – Bergamo şi Tulcea – Frankfurt.

În ceea ce priveşte opţiunea companiei aeriene deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender pentru aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, oficialii Ten Airways au spus că, potrivit datelor statistice primite de la tour-operatorii locali, există un potenţial de turişti in-bound pentru zona Delta Dunării, în sezonul de vară.