Campania “Ajutăm împreună”, la final

Ajutăm împreună campanie

Şcoala gimnazială „Elena Doamna”, din municipiu, a găzduit, miercuri, încheierea campaniei umanitare „Ajutăm împreună”, desfăşurată la nivel naţional.

La eveniment au participat şi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene, în fruntea cărora s-a aflat vicepreşedintele Vasile Strat. Din banii strânşi în toată ţara în perioada decembrie 2013 – februarie 2014, organizatorii au cumpărat peste 300.000 de materiale didactice.

O parte din acestea au ajuns şi la cei 300 de elevi din ciclul primar care urmează cursurile Şcolii gimnaziale „Elena Doamna”. În cadrul manifestării de miercuri, copiii acestei unităţi de învăţământ tulcene au susţinut mai multe momente artistice.

„Toate fondurile strânse în această campanie s-au transformat în materiale didactice, oferite în cadrul evenimentului de miercuri. Ca urmare a acţiunii, aproximativ 300 de elevi din ciclul primar, de la Şcoala <<Elena Doamna>>, din municipiul Tulcea, vor fi beneficiarii acestei sponsorizări. Acţiunea de la Tulcea se încadrează într-un şir mai lung de evenimente desfăşurate la nivel naţional”, au comunicat reprezentanţii CJ Tulcea.