Acceleanu s-a întors la şefia Gărzii de Mediu, Moscu a trecut la Comisariatul Rezervaţiei

şefia Gărzii de Mediu

După câteva luni de aşteptare, s-a clarificat în sfârşit situaţia de la vârful Gărzii de Mediu de la Tulcea. La începutul acestui an, pe adresa Comisariatului Judeţean a sosit de la Bucureşti decizia de repunere în funcţie a fostului şef, Nicolae Acceleanu, la cinci ani de când acesta fusese dat afară. A fost vorba de fapt despre punerea în aplicare a unei sentinţe judecătoreşti definitive. Practic, Nicolae Acceleanu urma să îl înlocuiască în funcţia de comisar-şef pe Doru Moscu, cel care şi-a însuşit poziţia în urma unui concurs desfăşurat în mai 2013.

Acest lucru s-a şi întâmplat, Acceleanu reocupând, recent, postul pierdut în 2009. În ceea ce îl priveşte pe Doru Moscu, acesta a preluat, prin detaşare, poziţia de comisar-şef al Comisariatului RBDD.

„Am preluat, într-adevăr, funcţia de comisar-şef al Comisariatului RBDD, însă nu sunt interimar, ci am fost detaşat de la Bucureşti, unde am fost numit după primirea deciziei de repunere în funcţie a domnului Nicolae Acceleanu în fruntea Gărzii de Mediu”, a confirmat Doru Moscu.