Primele curse regulate pe Aeroportul „ Delta Dunării “, după 21 de ani

Ovidiu Tender e sigur că nu va pierde niciun ban cu afacerea de la Tulcea

Aeroportul „ Delta Dunării " Ovidiu Tender

Autorităţile judeţene, conducerea Aeroportului „ Delta Dunării ” şi reprezentanţii companiei Ten Airways, în fruntea cărora s-a aflat omul de afaceri Ovidiu Tender au organizat, ieri, conferinţa de lansare a zborurilor ce vor fi operate de la Tulcea începând cu luna mai a acestui an. Practic, va fi vorba despre un eveniment pe care tulcenii îl aşteaptă de 21 de ani, de când aeroportul de la Mihail Kogălniceanu a găzduit ultima cursă regulată.

Astfel, compania Ten Airways (sub brand-ul Fly Romania) va opera trei curse interne (Tulcea-Bucureşti) şi două externe (spre Bergamo – marţea, respectiv Frankfurt – duminica).

La evenimentul de lansare a acestor zboruri au participat preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreşedintele Vasile Strat, prefectul Lucian Simion, operatori turistici şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism.

Preşedintele Tender Grup, omul de afaceri Ovidiu Tender, a spus că mizează în noua sa afacere pe dezvoltarea turismului de business şi aducerea prin aeroportul de la Tulcea a unui număr cât mai mare de turişti care au ca destinaţie finală litoralul Mării Negre.