Amenzi de 1,3 miliarde, aplicate de poliţiştii tulceni într-o singură zi

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate joi, în cadrul acţiunii în sistem integrat demarată cu câteva zile în urmă

Amenzi de 1,3 miliarde

După cum se ştie deja, poliţiştii tulceni au demarat, cu câteva zile în urmă, o campanie de acţiuni în sistem integrat pe următoarele linii: ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, acţiuni speciale şi arme explozivi, substanţe periculoase.

Controalele au continuat şi joi, în urma acestora poliţiştii tulceni aplicând sancţiuni contravenţionale în valoare de 135.393 lei. În plus, agenţii au constatat opt infracţiuni, din care patru în flagrant.

„Din cele opt infracţiuni, două sunt economico-financiare, două la regimul circulaţiei rutiere, una la regimul armelor şi trei din alte genuri. Au fost ridicate în vederea confiscării o armă neletală şi bunuri în valoare de 2.400 lei. În cadrul acţiunilor, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare. Acţiunile vor continua”, a informat cms. şef Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea.