Primarii şi secretarii din judeţ, la instruire în vederea scrutinului din 25 mai

Şedinţa prezidată de subprefectul Corvin Bangu a avut loc ieri

instruire în vederea scrutinului din 25 mai

Prefectura judeţului nostru continuă pregătirile pentru organizarea scrutinului pentru Parlamentul European, din data de 25 mai. Conform Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare în vederea alegerii membrilor din România în PE, ieri, începând cu ora 11.00, primarii şi secretarii din unităţile administrativ-teritoriale de pe raza judeţului Tulcea au fost convocaţi la sala Mihail Kogălniceanu a CJ Tulcea.

Şedinţa a avut loc în vederea instruirii edililor şi secretarilor în legătură cu obligaţiile ce le revin privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare.

Şedinţa a fost prezidată de subprefectul judeţului Tulcea, Corvin Bangu, şi s-a desfăşurat cu participarea reprezentanţilor Autorităţii Electorale Permanente – Filiala Galaţi şi ai Serviciului juridic contencios administrativ din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Tulcea. Nu mai departe de săptămâna trecută, prefectul Lucian Simion a emis Ordinul nr. 69 privind stabilirea dimensiunilor ştampilelor de control care se folosesc la alegerile pentru Parlamentul European din anul 2014 în judeţul Tulcea.