Braconierii hăituiţi de poliţişti

Dosare penale pe baltă, ca ciupercile după ploaie

Braconierii hăituiţi

Tone de peşte au fost confiscate de oamenii legii în urma acţiunilor anti-braconaj efectuate în ultima lună. Aproape că nu a existat zi în care structurile de combatere a braconajului să nu raporteze confiscări de cantităţi de peşte, ambarcaţiuni, motoare şi monofilamente.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au confiscat în ultimele două zile mai bine de 200 de  kilograme de peşte din diferite specii şi 4 plase monofilament a căror deţinere şi utilizare este interzisă prin lege.

Poliţiştii de frontieră l-au depistat, pe raza localităţii Sălcioara, pe M.F. în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, având asupra sa mai multe plase monofilament cu captură de peşte.

La un filtru în trafic, poliţiştii au oprit pentru control, pe raza localităţii Nufăru, un autoturism marca Dacia Logan, în care se aflau S.M. (60 ani) şi S.I. (60 ani), ambii cu domiciliul pe raza judeţului Tulcea. În urma verificării autoturismului, a fost găsită cantitatea de 145 kg. de peşte.