Se fac înscrieri la kaiac-canoe

Înscrieri la kaiac-canoe

Părinţii dornici să-şi îndrume copiii pe calea performanţei în sportul lui Ivan Patzaichin trebuie să ştie că în această perioadă se fac „recrutări” la secţia de kaiac-canoe a Clubului Sportiv Şcolar Tulcea. Se caută băieţi şi fete cu vârsta între 8 şi 18 ani, iar şcoala de kaiac nu presupune plata unei taxe.

„Este un răspuns şi la interesul manifestat pentru practicarea acestui sport. Sigur, este o modalitate prin care încercăm să aducem oxigen în secţia de kaiac-canoe. Resursele financiare limitate nu ne dau posibilitatea de a efectua campanii de recrutare în teritoriu. Ne adaptăm aşa cum putem”, ne-a declarat directorul Clubului Sportiv Şcolar Tulcea, Dumitru Popa.

Trebuie menţionat faptul că secţia de kaiac-canoe este etalonul performanţei sportive la CSS Tulcea. De exemplu, numai anul trecut sportivii acestei secţii au adus în vitrina cu trofee a judeţului o medalie de aur şi una de bronz la Europene fără a mai pune la socoteală medaliile fără număr obţinute în competiţiile naţionale.