Două adolescente de 16 ani, căutate cu disperare atât de familii, cât şi de poliţişti

adolescente de 16 ani dispărute

În primul rând, este vorba despre Cătălina Ionela Nedelciu, de 16 ani, din comuna Peceneaga. Aceasta a dispărut în dat de 16 martie, ultima dată fiind văzută pe strada Alunişului, din municipiul Tulcea.

Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1,70, ten deschis, păr vopsit negru prins în coc, ochi căprui. La data dispariţiei purta un hanorac gri cu glugă, blugi albaştri şi balerini negri.

Oamenii legii cer, de asemenea, ajutorul cetăţenilor pentru găsirea unei alte fete de 16 ani din municipiul Tulcea, pe numele său Roxana Paula Mihai. Spre deosebire de cazul anterior, de pare că adolescenta a plecat de acasă.

IPJ  Tulcea solicită sprijinul populaţiei în găsirea minorei dispărute Mihai Roxana Paula, de 16 ani din municipiul Tulcea. Aceasta a dispărut, părăsind domiciliul, la dat de 14.03.2014. Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1,60, ten deschis, păr blond lung, ochi albaştri. La data dispariţiei purta un hanorac alb cu glugă, blugi albaştri şi tenişi albi. Cine le recunoaşte pe cele două minore sau are informaţii despre acestea sau locul unde se află, este rugat să apeleze numărul de urgenţă 112 sau numărul de telefon 0240/506700, interior 20256.