Pentru accesarea rapidă a fondurilor europene, Democrat-liberalii propun înfiinţarea unui Birou al CJ Tulcea la Bruxelles

Nicolae Chichi: „Suntem dispuşi să renunţăm la a finanţa alte proiecte mai puţin importante pentru a putea înfiinţa acest Birou”

Birou al CJ Tulcea la Bruxelles

După cum se ştie deja, Guvernul se află în plin proces de elaborare a Acordului de Parteneriat cu Uniunea Europeană pentru perioada de finanţare 2014 – 2020, un document în care vor fi incluse priorităţile investiţionale ale ţării noastre ce vor putea fi finanţate din fonduri structurale. Până în acest moment, nu toate ministerele implicate şi-au făcut temele, cel al Transporturilor nefinalizând încă Memorandumul ce va fi inclus în Acordul de Parteneriat.

În acest context şi în situaţia de faţă, în care Tulcea a fost lăsată pe dinafară în ceea ce priveşte proiectele ce po fi dezvoltate la noi şi pe care Guvernul le va include în Acordul de Parteneriat, şeful grupului PDL din Consiliul Judeţean, Nicolae Chichi, propune înfiinţarea unui Birou al judeţului la Bruxelles. Este vorba despre o iniţiativă similară celei ce a fost implementată în perioada în care la cârma CJ Tulcea s-a aflat Gheorghe Bunduc.