Pozarea conductelor de apă-canal pe strada Păcii, scoasă la licitaţie peste câteva zile

Pozarea conductelor de apă-canal

La începutul acestui an, primarul municipiului, Constantin Hogea, anunţa că lucrarea a cărei punere în aplicare, programată pentru acest an, îi provoca nelinişte era pozarea conductelor de apă-canal pe strada Păcii. Practic, este vorba despre un proiect destul de complex, luând în considerare traficul de pe această arteră a municipiului şi faptul că lucrările se vor desfăşura pe o porţiune semnificativă ca lungime, cuprinsă între intersecţia străzii Păcii cu Eternităţii şi sensul giratoriu de la hotelul Delta.

O altă problemă pe care o ridica implementarea acestei părţi din Master-planul de apă-canal finanţat prin POS Mediu era faptul că societatea Vîlceana S.A., aflată pe marginea falimentului, a renunţat la contractul de execuţie. Astfel, potrivit primarului Hogea, societatea Aquaserv S.A. va scoate din nou la licitaţie acest contract de lucrări, până la finele acestei luni.

În acest an, autorităţile locale promit că vor rezolva problema străzilor, despre care chiar primarul Hogea spune că reprezintă principala nemulţumire în rândul tulcenilor.