Bacalaureat 2014

Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, cele mai bune rezultate la simulare

cele mai bune rezultate la simulare

Liceele de top de la oraş şi-au apărat şi anul acesta blazonul la Tulcea. Unităţile liceale cu pretenţii din capitala judeţului au obţinut cele mai bune procente de promovabilitate la simularea Bacalaureatului, după cum arată statisticile Inspectoratului Şcolar Judeţean realizate după simularea examenelor. Anul acesta, liceenii au susţinut pentru prima dată aceste simulări la nivel naţional, cu aceleaşi subiecte pentru toţi elevii.

„Avem trei licee din municipiu care împart podiumul în topul celor mai bune procente de promovabilitate obţinute în Tulcea la simularea examenelor de Bacalaureat. Ordinea ierarhică este următoarea: Liceul Teoretic Grigore Moisil pe locul I, Liceul de Artă George Georgescu pe locul II şi  Colegiul Spiru Haret pe locul III. Toate liceele menţionate au obţinut procente de promovabilitate de peste 80%. Diferenţele au fost minore”, ne-a declarat vicepreşedintele Comisiei de Bacalaureat Tulcea, Dumitru Mihalea.

Cele mai proaste rezultate la simularea Bacalaureatului au fost obţinute de liceele tehnologice de la Tulcea, Măcin şi Luncaviţa.