Poftiţi la răsaduri, flori şi legume produse în serele de la Jurilovca!

De aproximativ un an, în comuna tulceană funcţionează un incubatorul de economie socială în cadrul căruia au fost înfiinţate mai multe sere

răsaduri, flori şi legume produse în serele de la Jurilovca

În ultimii ani, comuna Jurilovca şi-a căpătat nu doar mândria de a fi una dintre cele mai bine dezvoltare unităţi administrativ-teritoriale de la noi din punct de vedere turistic, ci a devenit un bun etalon de eficienţă în accesarea fondurilor europene. Un exemplu în acest sens este incubatorul de economie socială care funcţionează la Jurilovca de aproximativ un an. Este vorba despre patru structuri create în cadrul proiectului RIES (Reţeaua Incubatoarelor de Economie Socială), finanţat din bani europeni – „Laguna verde”, „Flora”, „Horticola” şi „Legumicola”.

Cei interesaţi să achiziţioneze răsaduri, flori, legume produse la Jurilovca o pot face de la centru de vânzare deschis în localitate, pe strada Heracleea, nr. 26.

Proiectul RIES are ca beneficiar Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană, este finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) şi are o valoare de 20.277.725 lei.