Tinerii social-democraţi tulceni, la întâlnirea regională a TSD Sud-Est

TSD Sud-Est

Tinerii social-democraţi tulceni au participat, week-end-ul trecut, la „Întâlnirea Regională TSD Regiunea Sud-Est”, un eveniment care a avut loc la Galaţi. Manifestarea a fost organizată de preşedintele filialei de tineret a PSD Galaţi, Dorin Butunoiu, şi de conducerea naţională a Tineretului Social-Democrat.

La Galaţi au fost prezenţi reprezentanţii celor şase judeţe ale Regiunii Sud-Est: Tulcea, Constanţa, Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi. Nu au lipsit nici şeful TSD, deputatul Mihai Sturzu, respectiv secretarul general – Gabriel Petrea.

În cadrul acestei întâlniri, au avut loc discuţii cu reprezentanţii fiecărei organizaţii judeţene în parte, a fost dezbătută  problematica fiecărei filiale şi situaţiile concrete din teritoriu.

De asemenea, în timpul discuţiilor a fost abordată tema campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, care va demara în data de 25 aprilie, şi strategia după care se va acţiona în teritoriu.

„În plus, organizaţia TSD Tulcea a propus începerea unei campanii de informare la nivel naţional asupra noului Program de Dezvoltare Rurală perioada 2014-2020″, a precizat Mirela Furtună.