Femeie salvată de pompieri dintr-un incendiu, chiar de Buna Vestire

Femeie salvată de pompieri

O femeie de 52 de ani din municipiu a fost salvată de pompieri dintr-un incendiu izbucnit în propria locuinţă chiar de Buna Vestire, cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect. Astfel, în după-amiaza zilei de marţi, la ora 16.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” Tulcea a fost alertat, prin numărul unic de 112, cu privire la izbucnirea unui incendiu la un apartament situat într-un bloc de pe strada I.L. Caragiale.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, la bordul unor autospeciale cu apă şi spumă, respectiv un echipaj SMURD. Ajunşi la faţa locului, pompierii tulceni au găsit-o în interior pe proprietara apartamentului, în stare de inconştienţă.

„Femeia, în vârstă de 52 de ani, a fost preluată, în viaţă, de echipajul SMURD  şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. Incendiul, care se manifesta violent în holul imobilului, a fost localizat şi stins de echipajele de intervenţie, însă în urma acestuia au ars mobilierul şi aparatura electronică şi electrocasnică”, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU „Delta” Tulcea.