Contrabandă cu droguri şi etnobotanice în municipiu: Etnobotanice, cannabis şi haşiş – găsite de poliţişti în locuinţele membrilor unei reţele infracţionale

În urma percheziţiilor, oamenii legii au ridicat din locuinţele celor zece indivizi 1.000 de plicuri cu etnobotanice şi peste 200 de grame de droguri de risc

droguri şi etnobotanice

Oamenii legii au reuşit să destructureze, în acest week-end, o reţea de zece indivizi care făceau trafic de droguri şi substanţe psihoactive. În urma percheziţiilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorii DIICOT, au fost ridicate, de la locuinţele a membrilor grupării, peste 1.000 de plicuri cu etnobotanice şi peste 200 de grame de droguri de risc – cannabis şi haşiş.

La activităţi au participat şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea – Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al SRI.

În momentul în care au început să scotocească prin locuinţele suspecţilor, oamenii legii au găsit, în primul rând, „logistica” fără de care distribuitorii nu-şi puteau desfăşura „afacerile” în municipiul Tulcea.