Se pregăteşte revitalizarea baschetului tulcean

Revitalizarea baschetului tulcean

Baschetul de la CSS Tulcea face la ora actuală performanţă cu bani puţini. Este de altfel reţeta după care funcţionează la ora actuală sportul naţional. Dacă nu demult, antrenoarea de la Clubul Sportiv Şcolar Tulcea, Mihaela Grecu, îşi manifesta indignarea faţă de situaţia financiară dificilă care pune frână performanţei, din câte se pare nota pesimistă este acum înlocuită de o undă de optimism. Speranţele de mai bine vin dinspre Consiliul Judeţean şi Primăria Tulcea.

„Am depus un proiect la Primărie. Noi am cerut 200 de milioane, acum rămâne de văzut cât vom primi”, ne-a declarat Mihaela Grecu, de la CSS Tulcea.

În decembrie anul trecut, baschetul de la CSS Tulcea primea de la Consiliul Judeţean o finanţare de 200 de milioane de lei tot în baza unui proiect. S-au achiziţionat atunci materiale ce ţin de baza tehnico-materială.

În bugetul pe anul în curs, autorităţile judeţene au prevăzut o sumă totală de 800.000 lei la capitolul „cultură, recreere şi religie”, din care 500.000 lei pentru activităţile sportive şi 300.000 lei pentru susţinerea evenimentelor culturale.