Acuzată că a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist,

Angelina Jolie de Tulcea a fost condamnată cu suspendare

Jolie de Tulcea condamnată

Luminiţa Perijoc, femeia acuzată că în august 2012 a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist din Tulcea, a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare, decizia magistraţilor Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă.

Curtea de Apel Constanţa a judecat apelul formulat de Luminiţa Perijoc împotriva deciziei Tribunalului Tulcea, prin care fusese condamnată la cinci ani de închisoare cu executare şi a dispus reducerea pedepsei la patru ani de închisoare. De asemenea, instanţa a decis suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, cu un termen de încercare de şapte ani.

În acest interval, femeia, în vârstă de 32 de ani, se va supune mai multor măsuri de supraveghere, fiind obligată să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probaţiune de la Tribunalul Tulcea, să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, precum si întoarcerea şi să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă. Nerespectare acestor decizii determină revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei.