Cei care vor finanţare nerambursabilă de la CJ Tulcea trebuie să se grăbească

Persoanele juridice care vor să obţină bani pentru evenimente sportive sau culturale trebuie să depună dosarele până în data de 17 aprilie

finanţare nerambursabilă

Autorităţile judeţene au demarat, recent, procedura acordare a finanţării nerambursabile pentru susţinerea proiectelor din domeniile sport şi cultură. În acest an, este vorba despre o alocare bugetară de 500.000 lei în primul caz, respectiv de 300.000 lei – în cel de-am doilea. Data limită de depunere a solicitărilor de finanţare este 17 aprilie, ora 16.00. Practic, este vorba despre o perioadă scurtă de timp pe care potenţialii beneficiari o au la dispoziţie pentru a-şi pregăti dosarele.

„Termenul de 15 zile pentru depunerea proiectelor şi a actelor necesare pentru domeniile cultură şi sport este explicat prin faptul că o serie de evenimente tradiţionale şi de anvergură finanţate de Consiliul Judeţean sunt programate a se desfăşura în scurt timp, ceea ce ar împiedica organizatorii să participe la sesiunea de evaluare a proiectelor”, au explicat reprezentanţii CJ Tulcea.