ACS Chilia Veche şi-a respectat blazonul

Medalii de aur şi argint pentru atleţii din deltă în finala Campionatului Naţional de Sală

ACS Chilia Veche medalii de aur si argint

De curând, la Bucureşti s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de Sală. Sportivii  ACS Atletic Delta-Chilia Veche şi-au respectat blazonul. Echipa profesorului Nicolae Sandu s-a întors la Tulcea cu o medalie de aur şi una de argint. Valentin Lavro a obţinut titlul de campion naţional şi medalia de aur în proba de 600 de metri, în timp ce Ana Sabina Sandu şi-a adjudecat titlul de vicecampioană naţională şi medalia de argint la biatlon.

„Este o confirmare a faptului că la Chilia se munceşte şi se face performanţă, aşa cum am spus, şi cu sufletul. Ţin să-i felicit pe copii dar în egală măsură şi pe antrenori pentru rezultate. Mă refer, aici, inclusiv la sportivii şi antrenorii de la CSS şi CSM Danubiu”, ne-a declarat directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Tulcea, Liviu Urlih.

Profesorul Nicolae Sandu, de la ACS Atletic Chilia Veche, spune că finala Campionatului Naţional de Sală a fost un test extrem de dificil pe care l-au trecut numai acei sportivi care au fost capabili să-şi depăşească limitele.