Tulceanul Lucian Danilencu l-a învins pe Luca Panto în gala Oktagon de la Milano

Tulceanul Lucian Danilencu l-a învins pe Luca Panto

Tulceanul Lucian Danilencu a câştigat prin knock-out în faţa italianului Luca Panto meciul de box thailandez, din cadrul galei Oktagon, de la Milano, cel mai puternic eveniment european de Muay Thai, Thai Boxe şi Kickboxing.

„Este o performanţă extraordinară pentru România şi este, totodată, o performanţă care îi face mândri pe tulceni. Lucian este un exemplu pentru tinerii care practică acum artele marţiale”, ne-a declarat sensei Nicolaie Pănuţă.

Lucian a făcut primii paşi în arte marţiale la Tulcea, fiind pregătit  în perioada 1997 – 2002 de maestrul Nicolaie Pănuţă, de la clubul de karate kyokushin Nippon Budo Sport. La 30 de ani, tulceanul Lucian Danilencu are un palmares impresionat în ringul competiţiilor dedicate artelor marţiale. Este campion mondial în Kombat League şi dublu campion al Italiei la Kickboxing şi Muay Thai.  În februarie, practicantul de arte marţiale, Lucian Danilencu, reprezenta România la Thai Boxe Mania, eveniment sportiv de anvergură desfăşurat la Torino (Italia).