UAT Comuna Murighiol, anunta publicul interesat asupra definitivarii proiectului de plan si a Raportului de mediu petru Planul Urbanistic Zonal: “CREARE INFRASTRUCTURA DE AGREMENT IN ZONA TURISTICA MURIGHIOL” propus a fi amplasat in extravilanul comunei Murighiol, F12, judetul Tulcea, pe o suprafata de teren de 45369 mp si organizarea dezbaterii publice a acestora in ziua de 02.10.2019, incepand cu ora 13.00 la sediul Primariei Murighiol din localitatea Murighiol, comuna Murighiol, jud. Tulcea.

Dezbaterea publica este deschisa publicului interest si autoritatilor implicate in etapa de incadrare: GNM- COMISARIATUL RBDD TULCEA, DIRECTIA DE SANATATE  PUBLICA JUDETEANA TULCEA, INSTITUTIA PREFECTULUI JUDETULUI TULCEA, CONSILIUL JUDETEAN TULCEA, INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA “DELTA” TULCEA, DIRECTIA SANITAR VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR TULCEA, INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA TULCEA, DIRECTIA SILVICA TULCEA, DIRECTIA JUDETEANA DE CONTROL IN CONSTRUCTII TULCEA, SISTEMUL DE GOSPODARIRE A APELOR TULCEA, PRIMARIA COMUNEI MURIGHIOL, SC ECO GREEN CONSULTING SRL, SC CONSULT TEHNICAL CONCEPT SRL, DIRECTIA JUDETEANA PENTRU CULTURA TULCEA.

Raportul de mediu poate fi consultat la sediul ARBDD Tulcea, din str. Portului, nr. 34A, loc. Tulcea, jud. Tulcea, in zilele de luni, marti, miercuri si joi intre orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 8.00 – 14.00 si la sediul Primariei Comunei Murighiol, din localitatea Murighiol,  comuna Murighiol, judetul Tulcea si este disponibil si la urmatoarea adresa de internet http://www.ddbra.ro.

Observatiile si sugestiile vor fi transmise in scris la sediul ARBDD Tulcea in termen de 48 de zile calendaristice de la data publicarii primului anunt, respectiv pana la data de 01.10.2019.