In conformitate cu prevederile OUG nr.195/2005 privind protectia mediului  cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii nr.544/2001 privind accesul la informatie

SOCIETATEA/TITULAR: ILIE VALERICA AUTO I.I. reprezentată prin Titular ILIE VALERICA
SEDIU: Loc. Luncavita,  str. Valea Fagilor, nr. 37 B, Jud. TULCEA
TELEFON/FAX: 0744506822/0741797114
ACTIVITATEA: SPĂLĂTORIE SI VULCANIZARE AUTO
COD CAEN 4520 – INTRETINEREA SI REPARAREA AUTOVEHICULELOR.
AMPLASARE OBIECTIV: LOCALITATEA LUNCAVITA, STR. DRUMUL TEILOR, NR 55, JUD. TULCEA
SCOPUL ACTIVITATII: ACTIVITATE ECONOMICA DE SPALATORIE SI VULCANIZARE AUTO

PREZENTAREA  ACTIVITATII:

Unitatea cuprinde urmatoarele spatii pentru desfasurarea activitatilor de spălătorie și vulcanizare auto:

  1. spalatorie: doua boxe de spalare autovehicule. Autovehiculele sunt spalate cu substante adecvate activitatii și clatite cu apa dupa care sunt sterse manual.
  2. vulcanizare auto: atelier de vulcanizare autovehicule. Autovehiculele stationeaza pe platforma din fata unitatii in dreptul atelierului de vulcanizare unde se poate vulcaniza, dejanta, janta, echlibra si unfla pneurile pe diferite marimi a autovehiculelor.
  3. camera tehnica: spatiu în care sunt amplasate utilajele pentru boxele de spalatorie si automatizarile acestora.

Unitatea mai deține sala asteptare, birou, vestiar personal, baie personal de lucru, baie clienți camera centrală.

La exterior exista platforma cu pavele autoblocante si spatiu depozitare deseuri ingradit cu platforma betonata.

INFORMATII cu privire la masurile de protectie a factorilor de mediu si despre eventualul impact asupra factorilor de mediu :

Unitatea are din punct de vedere al protectiei mediului, la momentul actual, autorizatia 8875/28.08.2015, emisa de Agentia pentru Protectia Mediului.

Documentatia prezenta face referire la emiterea autorizatiei de mediu revizuite.

Unitatea  detine sistem propriu de canalizare ape uzate având in dotare ministatie de epurare, instalatie de preepurare formată din dezinisipator si separator produse petroliere pentru apele tehnologice, bazin vitanjabil din care apele epurate pot fi utilizate pentru irigarea spatiilor verzi și vidanjare pe sezon rece. Unitatea detine retea separata de canalizare de la grupurile sanitare cu deversare în ministația de epurare. Deseurile generate sunt stocate temporar în recipiente înscripționate amplasate pe platforma betonata cât si pe cea îngradită, de unde sunt preluate de agenti economici autorizați pentru colectare, transport si valorificare.

ANUNTA

publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de mediu.

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului generat de proiectul propus si observatiile publicului se primesc la sediul  Agentiei  pentru Protectia Mediului Tulcea, str.14 Noiembrie, nr.5 , telefon 0240/510622, fax 0240/510621, de luni pana vineri intre orele 08.00 – 16.00.