Bărbatul din Mahmudia ce se afla în arest la domiciliu şi care a fost acuzat că a convieţuit cu o minoră în vârstă de 15 ani şi a întreţinut relaţii sexuale consimţite de minoră, iar pe fondul tensionării relaţiei şi-a agresat fizic partenera, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Mai mult, inculpatul şi-a încălcat în repetate rânduri obligaţia de a nu-şi părăsi domiciliul şi, fără a avea acordul autorităţilor, a părăsit locuinţa pentru a o determina pe fosta iubită să reia relaţia amoroasă.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea în concurs şi în timp ce se afla în arest la domiciliu, a infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, viol şi evadare în formă continuată.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a inculpatului S.A.R., pentru săvârşirea în concurs şi în timp ce se afla în arest la domiciliu, a infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, viol şi evadare în formă continuată. Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul S.A.R., aflat în arest la domiciliul său din loc. Mahmudia, în perioada ianuarie-martie 2024, în care a convieţuit cu o minoră în vârstă de 15 ani, a întreţinut relaţii sexuale consimţite de minoră, că şi-a agresat fizic partenera pe fondul tensionării relaţiei iar în perioada 20-23.03.2024, inculpatul şi-a încălcat în repetate rânduri şi obligaţia de a nu-şi părăsi domiciliul, fără a avea acordul autorităţilor şi a părăsit locuinţa pentru a o determina pe fosta iubită să reia relaţia amoroasă”, se arată în comunicatul de presă transmis de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, prim-procurorul Dan Stepanencu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.