Primăria municipiului Tulcea a început, vineri, dezinfecţia celor peste 1.000 de scări de bloc din oraş, acţiunea fiind executată de societatea Coral Impex din Ploieşti, pentru limitarea efectelor pandemiei de coronavirus.

  „Substanţa a fost preparată în rezervorul unei autospeciale de stropit apoi a fost transferată în bidoane şi distribuită celor trei echipe care efectuează dezinfectarea scărilor. Prepararea s-a efectuat sub supravegherea unui inspector din cadrul Serviciului Gospodărie Municipală. Acelaşi inspector verifică prestaţia echipelor în teren, prin rotaţie”, a precizat primarul Constantin Hogea.

Primarul Constantin Hogea i-a rugat pe preşedinţii asociaţiilor de proprietari să asigure accesul în ce-le 1.063 de scări de bloc a reprezentanţilor societăţii care va efectua acţiunea de dezinfecţie.

„În paralel, se continuă cu spălatul şi dezinfectatul străzilor cu substanţe incluse în Registrul Naţional al Biocidelor. Rugăm în continuare, evitaţi ieşirile din locuinţe pentru motive care nu se justifică, pentru a nu vă expune pe dumneavoastră şi implicit familia dvs”, a precizat primarul Hogea.