Începând de vineri, 10.04.2020, a început distribuirea covoraşelor şi pastilelor dezinfectante, pentru a fi montate, în cele 1200 de scări de bloc, din municipiul Tulcea.

LUNI Şi MARŢI, maşina cu materialele aferente se va deplasa în diferite puncte ale oraşului, unde, pe un grafic asumat, preşedinţii de asociaţii au fost convocaţi telefonic, să se prezinte pentru a-şi ridica materialele.

Pentru persoanele care, din diferite motive întemeiate, nu se pot prezenta la această convocare, pot ridica materialele în perioada 13-16.04.2020, între orele 14.00-16.00, de la sediul DAPL (Birou Asociaţii de Proprietari), de pe strada Concordiei, nr. 1. Se vor respecta restricţiile impuse de ordonanţele militare – Relaţii telefon 0742/019.870.

Menţionăm că aceste materiale vor fi predate preşedinţilor de asociaţii, pe bază de proces verbal predare-primire, întreaga responsabilitate a procedurii ulterioare, inclusiv păstrarea acestor materiale, pe perioada măsurilor excepţionale, aparţine preşedinţilor de asociaţii.

Obligativitatea montării dozatoarelor cu materiale dezinfectante, la intrarea în scările blocurilor, a fost eliminată prin ordonanţa militară nr. 8.

PRIMARUL MUNICIPIULUI TULCEA
ING. CONSTANTIN HOGEA