„Două asociaţii au răspuns pozitiv solicitărilor noastre, cu materiale sanitare şi aparatură medicală”

Primăria municipiului Tulcea a continuat seria donaţiilor către secţiile Spitalului Judeţean. În Joia Mare, cu ajutorul a două prestigioase asociaţii, „Salvează o Inimă” şi Mercy Charity, primarul Constantin Hogea s-a aflat la Secţia de Oncologie, acolo unde a distribuit materiale sanitare şi aparatură medicală.

„Două asociaţii au răspuns pozitiv solicitărilor noastre, cu materiale sanitare şi aparatură medicală, indispensabile bunei funcţionări a acestei secţii. Astfel, prestigioasa Asociaţie Salvează o Inimă, prin preşedintele Vlad Plăcintă, ne-a trimis un pat electric cu telecomanda pentru pacienţii greu manevrabili, detector de vene, absolut necesar pacienţilor care au venele sparte, în urma zecilor de proceduri de chimioterapie şi stative mobile pentru perfuzie”, a declarat primarul Constantin Hogea.

Cea de a doua asociaţie a pus la dispoziţie mai multe materiale sanitare.

„Asociaţia Mercy Charity, prin preşedinta Alina Ţiplea, ne-a trimis măşti chirurgicale, combinezoane, seturi costumaţie medici şi dezinfectanţi. Le mulţumim partenerilor noştri! Vom reveni la Secţia de Oncologie şi sperăm ca do-naţia să fie de folos atât medicilor, cât mai ales pacienţilor”, a mai spus primarul.

În ultima perioadă, Primăria Tulcea prin intermediul mai multor asociaţii a oferit echipamente necesare în lupta cu noul coronavirus mai multor secţii din cadrul SJU Tulcea, unei Staţii de Salvare, dar şi medicilor de familie din municipiu.