Săptămâna aceasta se toarnă ultimul strat de asfalt pe străzile Eroilor şi Maior Andrei Grigore, iar pe străzile Libertăţii şi Trandafirilor se continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere. Totodată, cel mai probabil de săptămâna viitoare, va fi turnat şi ultimul strat de asfalt pe strada Dumitru Ivanov, potrivit viceprimarului municipiului, George Şinghi.

„Terminăm săptămâna aceasta cu ultimul strat de asfalt pe străzile Eroilor şi Maior Andrei Grigore. Spre sfârşitul săptămânii va începe sistemul rutier, infrastructura pe strada Libertăţii. În paralel vom începe şi pe strada Trandafirilor, doar că pe aceasta mai este de finalizat şi colectorul de apă, un sistem de distribuţie nou de apă. De asemenea, pe Mahmudiei deja se lucrează, iar pe Dumitru Ivanov, de luni cel mai probabil va începe turnarea ultimului strat de asfalt”, ne-a declarat George Şinghi.

De asemenea, lucrările executate de Aquaserv pe strada I.L. Caragiale au fost finalizate.

„Pe strada I.L Caragiale a terminat Aquaserv-ul, am întârziat acolo din cauza unei lucrări Aquaserv, la fel şi pe Alunişului a fost aceeaşi situaţie. Am avut luni o şedinţă de lucru în care cei doi constructori s-au pus de acord în ceea ce priveşte remedierile şi lucrările care mai trebuie făcute şi acolo, şi pe I.L. Caragiale vor începe lucrările. Se va remedia infrastructura din piatră şi bordurile şi va urma asfaltarea”, a precizat George Şinghi.

Reabilitarea străzilor I.L.Caragiale şi Dumitru Ivanov face parte din proiectul reabilitare/modernizare sistem rutier şi lucrări tehnico-edilitare, străzi trasee auto – 12 km, care cuprinde străzile Alexandru cel Bun, I.L.Caragiale, Forestierului, Corneliu Gavrilov, Dumitru Ivanov, Militari, Păcii-Tronson 1, Păcii-Tronson 2, Plugarilor (tronson). La acesta se adaugă alte patru asemenea proiecte, însumând 83 de străzi, peste 50 km din reţeaua rutieră a municipiului.