Primarul Constantin Hogea şi preşedintele Asociaţiei „Marius şi Prietenii”, Marius Simionică, au distribuit, ieri,  o cantitate considerabilă de echipamente de protecţie şi dezinfectanţi angajaţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. Produsele au ajuns la Tulcea printr-o nouă donaţie a Asociaţiei „Marius şi Prietenii”.

„Primele două donaţii pe care le-am dus Ambulanţei Tulcea au constat în mănuşi, măşti de protecţie şi vizete. Acum am revenit cu un sprijin mult mai consistent la unitatea domnului doctor Vâlcu. Salariaţii au primit combinezoane, halate chirurgicale, vizete, dezinfectanţi şi măşti chirurgicale.  Mulţumim Asociaţiei <<Marius şi Prietenii>> şi preşedintelui Marius Simionică pentru că a revenit la Tulcea şi ne-a sprijinit încă o dată!”, ne-a declarat primarul Constantin Hogea.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu, şi-a exprimat aprecierea faţă sprijinul oferit de către primărie.

„Este un sprijin foarte bine venit şi pe această cale atât eu cât şi colectivul pe care îl conduc  îi mulţumim domnului primar care ne-a ajutat de mai multe ori cu materiale de protecţie. Astăzi într-adevăr a fost miraculos fiindcă ne-a donat ceea ce ne trebuia cel mai mult, respectiv combinezoane”, a precizat dr. Dumitru Vâlcu.

În ultima perioadă, primarul Constantin Hogea a fost emisarul mai multor asociaţii care au oferit echipamente necesare în lupta cu noul coronavirus personalului medical din Spitalul Judeţean Tulcea, ambulanţierilor şi medicilor de familie din municipiu.