Una dintre cele mai consistente donaţii de materiale sanitare a ajuns luni la Staţia de Ambulanţă Tulcea, prin Asociaţia „Totul este Posibil” în colaborare cu Primăria Tulcea.

Potrivit primarului Constantin Hogea, este vorba de un număr însemnat de combinezoane reutilizabile, combinezoane de unică folosinţă, halate de unică folosinţă şi dezinfectanţi.

„Am fost la Staţia de Ambulanţă Tulcea cu una dintre cele mai consistente donaţii. Ei chiar au nevoie de aceste materiale, iar luni a fost cumva peste aşteptările lor. Este un sentiment plăcut când vezi emoţii sincere. Cea care ne-a fost din nou alături, Eliza Niţescu, şi care de altfel ne surprinde, pentru că are foarte multe primării în portofoliu care o solicită, a găsit noi resurse ca să fie alături de solicitările venite de la Tulcea. Într-o declaraţie a spus că pe lângă Târgovişte, oraşul său natal, Tulcea este al doilea oraş din ţară unde dirijează majoritatea donaţiilor din zona medicală şi nu numai. Este onorant pentru noi şi îi mulţumim pentru sprijin Elizei Niţescu, dar şi  personalului medical de la Staţia de Ambulanţă şi dorim sănătate multă tuturor!”, ne-a declarat primarul Constantin Hogea.

Edilul spune că aceste acţiuni vor continua şi în cadrul altor unităţi care au nevoie de sprijin.

La rândul său, managerul Serviciului de Ambulanţă Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu, spune că salvatorii aveau foarte mare nevoie de aceste materiale.

„Am primit vizita domnului primar care ne-a adus mai multe materiale de protecţie de care aveam mare nevoie, precum combinezoane, măşti de protecţie sau vizete. Ne-a sprijinit de foarte multe ori şi îi mulţumim pentru acest lucru”, a precizat managerul SAJ Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu.

În ultima perioadă, primarul Constantin Hogea a fost emisarul mai multor asociaţii care au oferit echipamente necesare în lupta cu noul coronavirus personalului medical din mai multe secţii ale Spitalului Judeţean Tulcea, ambulanţierilor şi medicilor de familie din municipiu.