Partidul Puterii Umaniste Filiala Tulcea a lansat ieri un concept nou de guvernare locală ce va avea ca scop eliminarea abuzurilor şi corupţiei. Este vorba despre înfiinţarea unui serviciu telefonic în cadrul PPU Tulcea la care cetăţenii care se simt abuzaţi de instituţiile statului pot suna.

Astfel, numărul de telefon la care tulcenii nedreptăţiţi pot suna este 0751095172.

„Fiind crescut, născut şi educat în Tulcea cunosc problemele acestei urbe şi în planul meu de guvernare locală le-am colectat direct din stradă. Începând de astăzi, va funcţiona în cadrul biroului de partid al PPU Tulcea un număr de telefon pe care îl voi afişa pe site pentru ca orice cetăţean care se simte abuzat în acest oraş să poată suna, iar cu ajutorul biroului domnului avocat Ionaşcu de la Tulcea vom rezolva în cel mai scurt timp. M-am angajat în faţa tulcenilor să realizez un spital municipal modern şi am făcut şi schiţa acestuia în mai puţin de o săptămână. Cum voi prelua mandatul de primar, cum voi implementa acest punct imperios necesar”, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PPU Tulcea, Mihăiţă Sadîca.

Candidata PPU Tulcea la preşedinţia Consiliului Judeţean, dr. Mihaela Mocanu, a subliniat faptul că printre principalele probleme care ar trebui abordate şi soluţionate ar fi analfabetismul şi sănătatea populaţiei.

„Îmi doresc să se implementeze toate proiectele pe care ni le-am propus ca obiective. Îl voi susţine cu toată tăria pe acest tânăr energic, cu un suflet frumos, ambiţios. Principalele probleme care ar trebui abordate şi soluţionate ar fi cea a analfabetismului, care din păcate a atins un procent mare. De asemenea, ar trebui să le asigurăm copiilor o masă caldă, deoarece acel corn şi lapte nu este prea consistent şi nu atrage prea mult elevul. În comune ar trebui să se vadă cât personal este angajat pe probleme de asistenţă socială”, a spus dr. Mihaela Mocanu.

La eveniment a participat şi preşedintele executiv PPU (social-liberal), Daniel Ionaşcu, care l-a lăudat pe Mihăiţă Sadîca.

„Prezenţa mea astăzi la Tulcea se datorează frumuseţii gândurilor dumneavoastră. Vreau să vă spun că PPU la centru apreciază eforturile dumneavoastră, vă susţine din toată inima şi vă girează pentru Tulcea ca un bun primar. Va valorifica biroul pentru colectarea abuzurilor instituţiilor statului împotriva cetăţeanului din Tulcea. Apreciem şi susţinem acest punct la fel şi cel referitor la construirea unui spital”, a precizat Daniel Ionaşcu.