Ştefana Zibileanu, preşedintele Pro România Filiala Tulcea, a fost desemnată candidatul partidului la funcţia de primar al municipiului în cadrul alegerilor locale de luna viitoare. Pentru conducerea Consiliului Judeţean a fost desemnat Laurenţiu Mocanu, coordonatorul organizaţiei judeţene de tineret Pro România Tulcea.

„PRO România propune alegătorilor o echipă nouă, profesionistă, implicată şi ambiţioasă, cu multă experienţă în gestionarea problematicii administrative. Am ales PRO România pentru că este un proiect politic nou care îi implică şi îi reprezintă pe toţi cei care cred în România – în potenţialul său uman şi natural. Am certitudinea că, împreună cu Echipa PRO, colegii mei, vom lucra în beneficiul cetăţenilor oraşului şi că vom duce la bun sfârşit tot ceea ce ne propunem”, a declarat Ştefana Zibileanu.

Ştefana Zibileanu nu este la prima experienţă electorală. În 2016, ea a candidat tot pentru funcţia de primar al municipiului, însă din partea PNL. Este de peste 16 ani director al Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Tulcea.

Laurenţiu Mocanu, în vârstă de 30 de ani, este absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti şi lucrează în Tulcea, la o companie cu activităţi în comercializarea seminţelor.

În prezent partidul are candidaţi pentru 46 de unităţi administrative din judeţul Tulcea (municipiul, patru oraşe şi 41 de comune), fiind vorba despre candidaţi pentru funcţia de primar şi liste complete cu consilieri pentru fiecare localitate în parte.