„Îmi propun să fim o echipă de pe urma căreia să se vadă cu adevărat rezultate”

Costel Vicol este noul preşedinte al Filialei municipale USR Tulcea, acesta obţinând cele mai multe voturi în urma alegerilor interne organizate zilele trecute. În acest context, preşedintele Costel Vicol a transmis un mesaj prin care a mulţumit tuturor celor care i-au acordat sprijinul de a reprezenta Filiala Municipală USR Tulcea, în calitate de preşedinte în următorii patru ani.

„Mă simt onorat să am alături de mine oameni competenţi, cu viziune şi iniţiativă. Împreună  vom continua să luptăm pentru dreptate şi adevăr şi vom acţiona astfel încât idealurile cu care am pornit la drum să se materializeze. Trebuie să continuăm lupta pentru salvarea Tulcei, pentru că oraşul nostru merită un viitor mai bun! Îmi propun să fim o echipă de pe urma căreia sa se vadă cu adevărat rezultate. Echipa faptelor, nu a vorbelor, echipa USRPLUS!”, a transmis Costel Vicol.

Pentru preşedinţia Filialei municipale USR Tulcea au mai candidat Dragoş Popa, şeful Cancelariei Prefectului, şi Valentin Miron.

Alegerile pentru desemnarea conducerii filialei judeţene vor avea loc în acest weekend. Oficial, există un singur candidat pentru preşedinţia organizaţiei judeţene USR Tulcea, Marcel Ivanov, prefectul judeţului. La solicitarea ziarului Delta, Eugen Terente a confirmat că va candida cel mai probabil tot pentru preşedinţia organizaţiei judeţene.

Fuziunea USR-PLUS a fost aprobată în instanţă, în luna aprilie.