Astăzi, 1 octombrie sunt sărbătoriţi toţi pensionarii din întreaga lume cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. La Tulcea nu vor fi organizate evenimente din cauza lipsei banilor, dar şi a pandemiei de coronavirus.

„Din păcate, pensionarii nu se vor putea bucura de evenimente anul acesta, deoarece susţinătorii de anul trecut şi din anii anteriori nu mai au posibilităţi, iar a doua problemă este COVID-ul. Nu pot lua doar 30 de persoane, când eu am de fapt 100 de cereri, selecţia ar fi fost destul de dură, iar autobuzul nu ne-ar fi fost pus la dispoziţie”, ne-a declarat preşedintele Consiliului Judeţean al Pensionarilor şi Persoanelor Vârstnice din Tulcea, Ovidiu Dumitrescu.

Cu prilejul acestei sărbători, tuturor vârstnicilor li s-a acordat gratuitate la transportul public local din municipiu până pe 4 octombrie.

Tot de luna aceasta, pensionarii care au pensie de maxim 1.200 de lei vor beneficia de transport public gratuit, potrivit proiectului de hotărâre votat în unanimitate săptămâna trecută în cadrul şedinţei de Consiliu Local.

Preşedintele Ovidiu Dumitrescu a dorit să le ureze tuturor pensionarilor tulceni multă sănătate şi fericire, cu ocazia acestei zile.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA