Sediul Serviciului Impozite şi Taxe a fost închis, luni, pentru dezinfectare, ca măsură ulterioară depistării unui caz de coronavirus, potrivit unei informări publicate pe site-ul Primăriei municipiului Tulcea.

Sediul de pe strada I.L. Caragiale se va re-deschide publicului pe 7 octombrie, până atunci plăţile putând fi efectuate la celelalte sedii ale instituţiei sau online.

„Pentru plăţi şi depunere documente, vă rugăm să vă adresaţi funcţionarilor prezenţi la punctele de lucru din cartier E3, str. Socului, respectiv Str. Plugari”, se arată în anunţ.

Sediul Serviciului Impozite şi Taxe al Primăriei este a doua instituţie publică din municipiul Tulcea închisă pentru dezinfectare, după Consiliul Judeţean.

COVID-19 la Tulcea: încă 8 cazuri noi

Încă opt persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus de duminică şi până luni, numărul total al cazurilor ajungând ieri la 969 la nivelul judeţului Tulcea.

În Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Tulcea se aflau ieri internaţi 77de pacienţi cu COVID-19. În prezent 351 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar alte 111 sunt izolate la domiciliu, potrivit unui comunicat al Prefecturii Tulcea.

Un număr de 709 de persoane s-au vindecat, iar 90 de persoane au fost testate duminică pentru coronavirus.

Numărul total al deceselor de la începutul pandemiei a ajuns la 41 la nivelul judeţului Tulcea, în ultimul caz fiind vorba de o persoană în vârstă de 48 de ani.

Peste 80 de amenzi COVID

Echipele mixte de control au continuat duminică verificările în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase ale unităţilor de alimentaţie publică. În urma celor 32 de controale au fost aplicate 81 de sancţiuni în valoare totală de 15.650 de lei în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor COVID-19.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA