Atleţii de la  ACS Atletic Delta din Chilia Veche au participat, sâmbăta trecută, la două competiţii care s-au desfăşurat la Bucureşti şi la Sulina, reuşind să urce pe podium la ambele evenimente.

La Campionatele Naţionale de Atletism pentru Copii, Alexandru Brailovschi a devenit vicecampion naţional, obţinând medalia de argint la proba de 1500 m, iar  Ionuţ Jelescu a obţinut  locul şase la proba de 800 m.

„Teoretic, ne aşteptam la un rezultat bun de la Brailovschi. Şi-a luat practic revanşa de la Cros unde a venit pe locul IV. Emoţiile au fost intense, deoarece premierea a fost făcută de către campioana mondială şi deţinătoarea recordului la 1500 m, Paula Ivan. A fost ceva special pentru copii pentru că i-a felicitat dumneaei”, ne-a declarat antrenorul ACS Atletic Delta Chilia, Nicolae Sandu.

Tot în cadrul aceluiaşi campionat, atleţii legitimaţi la clubul din Chilia Veche, Alexandru Brailovschi, Ionuţ Jelescu, Marian Za-bara, Cătălin Şavlovschi şi Elvis Popa au obţinut locul al III-lea la proba de ştafetă. Urcarea pe podium la această probă a fost neaşteptată, deoarece un component al echipei a concurat cu toate că era accidentat.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA