Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna” Tulcea şi Fundaţia Progress organizează prima ediţie a Târgul Regional de Ştiinţă şi Tehnologie pentru Copii – CODE Kids FEST- Dobrogea 2020, care va avea loc în format online, pe 16 octombrie.

La această primă ediţie vor participa opt cluburi de ştiinţă înfiinţate în cadrul bibliotecilor din judeţul nostru precum şi din Constanţa. Alături de aceştia vor lua parte la târg şi trei cluburi partenere din cele două judeţe. Proiectele din sfera ştiinţei şi a tehnologiei sunt create de copii cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani.

„Surprinzător, sunt foarte buni şi sunt convinsă că pot face o carieră din lucrul acesta. Sunt copii buni, au determinare, le place ceea ce fac, au învăţat să fie şi o echipă, să se susţină reciproc. Nu spun că le-a fost uşor în această perioadă, când aproape că nu s-au putut întâlni, dar şi-au luat măsuri de precauţie ca să poată să lucreze la proiecte şi să se prezinte la târgul de ştiinţe”, ne-a declarat managerul Bibliotecii Judeţene „Panait Cerna”, Ligia Dima.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA