Directorul Teatrului „Jean Bart”, Ionuţ Ştefan: „Dacă va fi predat de cineva care crede că are veleităţi, atunci degeaba l-au mai introdus ca opţional”

Copiii din preuniversitar vor putea studia, chiar de anul acesta, discipline care să le dezvolte abilităţile de comunicare şi integrare în colectivitate. „Teatrul şi noi” este doar unul dintre cele trei opţionale care ar putea fi introdus în orarul copiilor.

Directorul Teatrului „Jean Bart” Tulcea, Ionuţ Ştefan, vede cu ochi buni introducerea acestui opţional, chiar dacă momentan nu s-a luat o decizie concretă.

„Cert este că noi nu am primit deocamdată nicio solicitare din partea vreunei şcoli, dar ideea este extraordinară. Am susţinut demult acest lucru şi chiar am vorbit cu profesorii. În urmă cu 10 ani se făceau în Tulcea nişte cercuri de teatru şi erau conduse de către actorii noştri. Momentan trebuie să vedem ce ne transmit cei de la Minister cu privire la condiţiile pentru cei care vor preda opţionalul de teatru, pentru că dacă va fi predat de către profesoara de română sau de altcineva care crede că are veleităţi, atunci degeaba l-au mai introdus ca opţional”, ne-a declarat directorul Teatrului „Jean Bart” Tulcea, Ionuţ Ştefan.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA