Adriana-Maria Feodot, în vârstă de 11 ani, de la Şcoala Gimnazială Jurilovca, este câştigătoarea Marelui Premiu al concursului „România Mare, în strai de sărbătoare”, organizat de Consiliul Judeţean Tulcea.

Peste 400 de tulceni au trimis lucrări conţinând eseuri, desene, colaje, machete, poezii, cântece, precum şi fotografii, iar astăzi, în cadrul unei festivităţi, premiile vor fi înmânate câştigătorilor de preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu.

Premiul I, în valoare de 500 de lei, l-a obţinut Octavia-Cezara Nica elevă la Liceul de Arte „George Georgescu” Tulcea, în vârstă de 17 ani, premiul al doilea,  în valoare de 350 de lei,  l-a câştigat Ştefania Loredana Andrici, în vârstă de 15 ani, elevă la Liceul de Arte „George Georgescu” Tulcea, iar premiul al III-lea, în valoare de 250 lei, l-a obţinut Adrian Mihail, student la ASE Bucureşti, în vârstă de 19 ani.

Cele două menţiuni în valoare de 150 de lei, au fost câştigate de Mihai Dumitru, de doar 4 ani şi 11 luni şi de Maria Izabela Duşa, cu patru ani mai mare, de la Liceul de Arte „George Georgescu” Tulcea.

Au fost acordate şi trei Premii Speciale, elevilor Adelin Ion, în vârstă de 13 ani de la Şcoala Gimnazială Nalbant, Bianca-Elena Popişteanu, în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” şi Sebastian-Marian Leonte, de aceeaşi vârstă, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”.

Ultimul dar nu cel din urmă premiu acordat este cel de Originalitate, care a fost obţinut de eleva Denisa Călin, de la Liceul de Arte „Georgescu” Tulcea, în vârstă de 16 ani.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.