Atleţii de la clubul şcolar de atletism din Turcoaia au obţinut anul acesta şapte medalii la competiţiile desfăşurate în pandemie.

Sportivii care au obţinut de-a lungul timpului nenumărate medalii au suferit din cauza anulării mai multor competiţii pentru care se pregăteau intens.

„A fost un an dificil, nici măcar n-am reuşit să ne realizăm obiectivele. Sunt copii care suferă că nu au fost la competiţii şi s-au pierdut foarte multe medalii. La noi, în Turcoaia a fost în fiecare an foarte dificil, deoarece  condiţiile sunt foarte precare. A fost mai mult ambiţia şi nebunia mea de a insista să fac performanţă. Pandemia ne-a tras în jos din punct de vedere al pregătirii sportivilor, deoarece s-au realizat <<antrenamente>> online. Tehnica, precum şi pregătirea fizică greu o obţii, dar după o pauză atât de lungă ce-ai construit în ani se pierde în câteva luni. Nu poţi să faci performanţă în online, încercăm totuşi să diversificăm exerciţiile”, ne-a declarat profesorul Gheorghe Ciulei, antrenorul secţiei de atletism din Turcoaia a Clubului Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.