Voleibaliştii de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea participă săptămâna aceasta la un cantonament de pregătire în cadrul proiectului „Înfrăţire prin volei”, în vederea disputării unui turneu de volei în Republica Moldova, la Cahul. Proiectul „Înfrăţire prin volei”  este cofinanţat  de Consiliul Judeţean Tulcea.

Nu mai puţin de 20 de sportivi tulceni, cu vârstele cu-prinse între 14-18 ani, iau parte la cantonamentul de pregătire, alături de zeci de voleibalişti din toate colţurile ţării. Pe lângă antrenamentele desfăşurate zilnic, sportivii participă şi la turnee de beach volley unde reuşesc să se claseze mereu pe podium.

„Săptămâna aceasta suntem cu echipele de juniori şi cadeţi în cadrul unui cantonament de pregătire care se desfăşoară la Costineşti. Acest cantonament de pregătire s-a organizat  în vederea disputării unui turneu în Moldova, la Cahul. Am plecat la acest cantonament cu 20 de sportivi, cu vârstele cuprinse între 14-18 ani. Noi facem pregătirea dimineaţa, iar după-amiaza disputăm turnee de beach volley. Echipele noastre sunt mereu pe podium, obţinând locurile doi sau trei. Prin acest cantonament încercăm să popularizăm voleiul. Ieri au jucat 40 de echipe din toată ţara. Jucându-se meciuri de doi la doi, acesta ar fi motivul pentru care sunt aşa de multe echipe. Numai Tulcea are 10 echipe participante”, ne-a spus antrenorul secţiei de volei de la CSS Tulcea, Constantin Burungiu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.