După ce au consumat alcool şi au mâncat seminţe într-un parc de pe strada Vărăriei, trei tineri din municipiu au fost amendaţi miercuri de poliţiştii locali şi puşi să măture cojile  de seminţe. Poliţiştii locali i-au amendat cu câte 500 de lei fiecare.

„Consumul de alcool în spaţiul public şi aruncarea cojilor de seminţe pe domeniul public sunt strict interzise. Pe lângă faptul că părinţii tinerilor vor primi prin poştă procesul-verbal de contravenţie, aceştia au primit o lecţie de educaţie civică şi au fost nevoiţi să facă curăţenie <<la locul de muncă>>”, a transmis directorul Poliţiei Locale Tulcea, Alexandru Grigore.

Directorul Poliţiei Locale spune că astfel de cazuri sunt frecvente în acea zonă.

„Vecinii ne-au transmis că astfel de cazuri sunt frecvente în acea zonă. În mod normal, după ora 21.00 nu au ce căuta acolo, fiind un loc de joacă. Toată ziua stăm în oraş şi pe cine surprindem  îi amendăm. Astfel de abateri se întâmplă frecvent la locurile de joacă din municipiu. Am surprins atât persoane în vârstă, cât şi tineri. Locurile cele mai populate sunt Lacul Ciuperca, Intimus şi locurile de joacă. Cetăţenii trebuie să ştie că după lăsarea serii vom face controale şi nu vom ierta pe nimeni, mai ales că amenzile vor creşte considerabil”, ne-a declarat directorul Poliţiei Locale Tulcea, Alexandru Grigore.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.